De Manege is opgeheven per 1 december 2001!!!

Manege "de Barrage" informatie

De afgelopen jaren is de manege enorm veranderd. Zo is het aantal manegepaarden uitgebreid en is er veel aandacht besteed aan algehele kwaliteitsverbetering. Er wordt, naast de normale dressuur- en springlessen, les gegeven in aangespannen rijden en western rijden. Bijna iedere zondag worden er van eind augustus tot begin juli verschillende soorten wedstrijden gehouden. Verder worden er buitenritten en instructieweken georganiseerd. Iedere Tweede Kerstdag is er een Kerstshow met allerlei soorten demonstraties. Tevens is er een longeerbak gekomen en voor paarden ,die om gezondheidsredenen in de buitenlucht gestald moeten worden, zijn buitenstallen geplaatst.

Stallen   Evenementen  Afbouwen  Waar de paarden zijn  Nieuws

Een van de bijzonder prettige bijkomstigheden is wel de uitrijmogelijkheid naar het Bergsche Bos.

buitles.jpg (35428 bytes)

Vanuit de manege is het mogelijk bosritten te maken door dit bos en met nog een heel klein stukje weg is het mogelijk de Rottemeren te bereiken.

buitrit.jpg (32083 bytes)

Er is getracht om zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen van de klanten, maar in de eerste plaats wordt er gedacht aan het welzijn van het paard. Dat daarbij de aandacht voor de klant niet verloren gaat blijkt uit de gezellige sfeer die men bij een bezoek aan de manege aantreft.

bar.jpg (41629 bytes)

Na gedane arbeid is het goed rusten hier..:-))

Door de manegeklanten worden regelmatig, na het volgen van de les, speciale avonden georganiseerd zoals bijv. een Barbeque- of Indische avond, waarbij iedereen gezellig kan aanschuiven. Tevens is er iedere vrijdagavond klaverjassen (open voor iedereen) en maandagavond biljarten, sinds kort is er ook damesbiljart.

buiten.JPG (39361 bytes)

De bovenzaal van de manege wordt gebruikt voor allerlei festiviteiten van onze verenigingen, cursussen, bruiloften, feesten, recepties, bingo's, disco's en karaoke avonden. Er is ook gelegenheid voor kinderfeestjes met paardrijden of een huifkartocht met pannenkoeken of patat.

panne.JPG (40601 bytes)

Sinds kort lopen er hertjes in de tuin van de manege, samen met de kippen, eenden, konijnen en hangbuikzwijnen.